Kau Permata HatiKu....

Kau Permata HatiKu....

Rakan-rakan Tersayang...

Tuesday, 29 January 2013

Family Day Buyong

Hai All.... Kerana kesibukan kerja dua tiga hari ni smpai tak sempat nk buat entry.. 
Kali  ni Yah nk share pasal Family Day Keluarga Buyong..
"Buyong" adalah moyang kami semua...
Jadi usaha mak Yah mengumpul semua sedara mara, sepupu sepapat untuk mengeratkan lagi hubungan keluarga Buyong...
Kebetulan plak mak baru jer pencen masa tu, so mak yang uruskan semua untuk jayakan Family Day kali ni... Hampir 25 keluarga Buyong datang pada hari tu... Sangat2 best dan happening hari tu.. Satu Family sponsor 2 hamper untuk dijadikan cabutan bertuah.. Untuk hadiah game keluarga Yahh yang sponsor memandangkan kami tak perlu bawak hamper.. Makan minum plak kami buat stail poklak... Semua bawak makanan.. Memang meriah la makan hari tu.. Macam-macam ada... 
Family Day ni di buat di Balok.. Tepi pantai gitu.. Sewa tapak tu dengan MPK baru RM50 sekali ngan konopi dan kerusi.. OK kan... Jom tengok2 gambar...

Sesi bermula dengan senamrobik..  Masa ni Yah dok sibuk kejar anak.. KIra senamrobik gak tu..HIk hIk...

Jadi pengerusi majlis kejap sementara tunggu pengerusi majlis sebenar datang.. heehe

Kakak masuk acara pilih pasangan kasut sendiri..

Abah sibuk dok ajar anak-anaknyer main.. Wink...

Berlari dalam guni pon ada...

Hikhik... masa ni nak main game rangkaian kasih.. 

Rebut kerusi.. Game ni mesti ade kalau family day kan..

Ni Family Yah.. Tema kita org Black n White.. 

Bergambar kejap.. Penat jugak masa ni..

 Dia ni kijer nyer makan jer... PUas cari rupanya dalam khemah makan mee...

Game Makin jauh makin sayang... Baling2 belon berisi air tu..


Susun bata..

Bowling kelapa... Game ni Yah menang.. Yeayyy...

Chakk.. rajin abah layan anak dier..

My Family.. Love u All....

Seronok sangat bila semua keluarga dapat berkumpul macam ni..  Sedara dari Kelantan pon datang sebab Family Day ni.. Mak ada plan lagi tahun ni nk buat lagi.. Kali ni nak pilih tempat lain plak, nak buat jauh skit katenyer.. Selain dari kenduri kendara ni cara terbaik untuk berkumpul kan.. Leh mengeratkan lagi kekeluargaan...Harap ianya berkekalan dan dibuat lagi di masa-masa akan datang.. Muahhhh...


5 comments:

  1. salam singgah! selera tgk aiman makan...

    ReplyDelete
  2. bagus betullah bila semua famili dapat berkumpul cm ni, dapat kenal semua, seronok nih

    ReplyDelete
  3. Seronok sgt2.. Kenangan manis nih.. Kalau ade leader yang sanggup offer diri nk uruskan mesti leh buat lebih best lagi..

    ReplyDelete

Terima kasih lah yer coz sudi komen blog Yah ni... Muahhh....